bugün

seks için yalvaran kadın

ilkel toplumlarda kafa karışıklığı yaratan bir kadındır.

evet dostlar, şimdi bakıyorsunuz bizim gelişmemiş kızceğizlerimize, ne görüyorsunuz?

burnu havada, kendini seks tanrıçası sanan, "bekaret"ini zengin kocaya satan, dolayısıyla cinselliğini mal gibi pazarlayan kızceğizler görüyoruz di mi?

evet, biliyorum bu işlerin aşk, evlilik falan gibi kulağa çok hoş gelen romantik söylemlerle kamufle edildiğinden çoğunuz aslında soyunuzu devam ettirme arzusuyla bi temiz aile kızceğizinin rahmini kiraladığınızı fark etmiyorsunuz bile. ona istediklerini veriyorsunuz, yüzükler alıyor, çevresine, ailesine, dostlarına onun prenses olduğunu ispat edecek bir hayat veriyorsunuz ve karşılığında o da sizin genetik mirasınızın devam etmesi arzunuz için ihtiyacınız olan rahmi kiralıyor. evliliğin, sizin aşk dediğiniz o müthiş anne babalı-istemeli-sözlü-nişanlı-düğünlü-dernekli ritüelin temeli budur.

neyse, görüldüğü üzere bu resimde sevişmek içi yalvaran, seks için erkeğe muhtaç bir kadın figürü yok.

Dolayısıyla sevişmek için yalvaran bir kadın görünce beyin mıncıklaması geçiyorsunuz hepiniz. Hele bir de bu kadın güzel bir kadınsa, mavi ekran veriyorsunuz. Acaba nemfomanyak bir kadın mı, böbrek hırsızı mı, aids mi bulaştırmak istiyor diye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz değil mi?

yazık olm size. böyle korku içinde bir hayat yaşanır mı lan?

-author, çözdüm ben seni. sen bi abazan...
-alalım arkadaşı dışarıya.