bugün

28 şubat 2010 galatasaray kasımpaşa maçı

(bkz: işte bu)

uzun zaman sonra galatasaray'ı bu kadar istekli bu kadar hırslı görmemiştim. harikaydık tek kelime ile. rijkaard takım savunmasını öyle güzel aktarmış ki futbolculara 90 dakika boyunca 5 kişi rakip sahada pres yapıyorduk. bir an 96-00 yılları arasındaki hakan şükür önderliğindeki önde savunma olayı geldi. defansata bugün neill yine çok harikaydı. servet'te biraz toparlanır gibi oldu hatasız oynadı. caner'i pek duymadık. sabri ise uzun bir aradan sonra oynayabileceğinin en güzelini oynadı bi söz söylenemez.

bugün gözlerimi yaşartan santos oldu. bugün inanılmazdı. bir kıvılcım gerekiyordu. o kıvılcım oldu. bakıyorum dakika 60 top kalecide santos pres yapmak için depar atıyor. güveni yerine gelmiş. barça'daki günlerindeki gibi aynı olağanüstüydü. arda turan derdi de inanmazdım ben bu takımda defans bile oynarım diye. gerçekten öyleymiş. 10 numara pozisyonunda harika bir maç çıkardı. presi hiç unutmadı. ciğeri patlayana kadar oynadı. teşekkürler büyük kaptan. keita yine muhteşemdi. alıştık zaten ona. son sözüm ise jo'ya. muhteşemdi. bu adamın bonservisi 10 milyon euro osla bile alınmalı. harika işler yaptı. olumsuz bir pasını görmedim. ayağına gelen her topu tuttu. muhteşem paslar verdi. ilk golün asistini yaptı. galatasaray'ın en büyük sorunlarından biri ileride çoğalamamak ve top tutamamakta jo sayesinde bu olay kalkmış görünüyor. 10 puanda ona.

maçın yıldızı mı? tabii ki santos. bu kadar baskıya rağmen bugün özgüvenini topladı ve aslanlar gibi oynadı. top ayağına çok yakışıyor.

en mutlu olduğum anlardan biri ise nevizade gecelerini uzun bir aradan sonra yeniden duymaktı. gerçekten özlemişiz. ve bir de sabri'nin üçlüsü. harikaydı. şampiyonluğa başı dik yürüyoruz. haydi aslanlar. böyle devam..