bugün

sülalede uzun saç terörü

hanginiz seviyorsunuz lan sülale toplantısını! (yuvarlak masa sanki ümüğüne koyim öyle bi dedim ki) seven çıksın lan ortaya. bir kara murata , bir hababam sınıfına bağlamayın teker teker "ben! hayır ben! ince sesli hayır ben! (ibne kara murat). açık konuşun canımı yiyin , domaltın , abartmayın.
abim ameliyat oldu burnundan geçenlerde.(ayyyhhhhh choqq şekilsiz burnum karga gibi karıştırırken kıvrımlar da rahatsız ediyoooo :'( demedi tabi eheh) burnunda et mi ne çıkmış. ben diyim pirzola , sen de sakatat. o da kuşbaşı desin tam olsun. neyse yedi narkozu, kafa bi dünya. akşam sülalece geçmiş olsun terörü var anlayacağın.
ben evde değildim. teröristler yavaş yavaş damlamış eve. manzarayı hayal edip tasvir ediyorum , götünü dört aç iyi dinle. abimin kafasını kurşunlar gibi sikmişlerdir zaten o su götürmez gerçek. dede kuzenlerimin çükünü elleyip "büyüdü mü lan büyüdü mü aaa bak ısırdı evlendirelim seni" diyor , babaanne ısrarla pedere elma yedirmeye çalışıyordur. repliğe bak amına koyim "elma güzel , elma". triplere girersin allahıma kitabıma.
çıkardım ayakkabıları , girdim eve. altıma sıçmaya ramak kalmıştı daldım tuvalete. otobüste milyon boş koltuk var oturmuyorum bokum kafayı çıkarım "selaaaam ;)" demesin diye. bi de böyle geriliyorum , bacaklar ve popo löpleri titriyo (hayal etmeyin lan ehehe) , kaşınıyorum (ne alakaysa). hemen çöğdürdüm evde tuvalete. salona girdim. girmez olaydım. bırak sülaleyi yedi kabilem gelmiş , nasıl sığmışlar aklım şaştı. yüzümü de yıkamışım saçlar ıslanmış falan. tam saçları arkaya atarken girdim salona. adeta bir ibneymişim gibi bakışlar. amcam o gece ilk kroşeyi vurdu bana. "hanım kızımız da gelmiiiiiiiş". allah belanı vermesin amca. moruk seni.
izmir'de ilk kurşunu atan hasan tahsini bilir misin. bilirsin tabi. aynen o hesap ilk kurşunu yolladı. ardından tam bir katıksız piç olan küçük amcam "memelerin nerde kız" dedi. lan sülale külliyen orda. siirtliyiz bi de. manyak. edilecek laf mı b. sanki orospuyum da sülale boyu yazıyolar bana. ensestçi manyaklar.
başladılar bebeğim taramalıları , topları, tüfekleri çıkarmaya. sağdan soldan combo yapıyolar. babaanne saçlarımı kestirirsem 50 lira vereceğini söyleyip şerefimi namusumu satın almaya çalışırken kuzenlerim pembe tokalarını el değmemiş saçlarıma (!) geçiriyolar duygusuzca. dedem bütün kuzenlerimin çükünü elleyip , aletlerine elini ısırtırken bi bana muamele yapmadı. artık sen düşün gözlerinde nasıl bi ibne profili çizdiğimi.
ama en iyi yol bildiğin yoldur yeğen. haysiyetini iki paralık eden, kestirsem mi lan (saçları lan saçları kodumun fesadı) diye düşündüren bu terör, en uzak durulası üçüncü şeydir. tanımı da kurtardık. birinciyle ikinciyi mi merak ettin kuzum. anlatıcam. otur dedenin kucağına. ibneee ibneeee (şişko patates melodisiyle) diye diye içime ibne kaçtı lan. çık ulan bedenimden. pis teröristler. tatattataata.