bugün

nüfus cüzdanlarından din hanesinin çıkarılması

giriş -> çok abazansınız yhaaa!
gelişme -> çocuksunuz daha, benden küçüksünüz taam mıaaa!
sonuç -> siz bi bok bilmiyosunuz amaaaa!

ne anladık? bi sikim bilmeden dayılık kasan loser'lar, bilgi ve tecrübe eksikliklerini abazanlık suçlamalarıyla kapatmaya çalışıyormuş. zerre üstüme alınmıyorum; zira görükle'de oturmuyorum, abazan değilim (avuçladıklarımı saymayayım burda), ergen değilim, hatta hayatta herhangi bir sıkıntım yok.
nedense bazı organizmalar, bilinç altlarındaki gizli noktaları, dışa vurmaya korktukları iç dünyalarını, haybeye küfürler sallayarak gizlemeye çalışıyor bu konu üzerinden. aslında kendileriyle savaşıyorlar, farkında değiller. bazen ben de o kadar seviyesiz ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak istiyorum, ama yapamıyorum. ühüüüü.

hayattaki hayal kırıklıklarını, başarısızlıkları bu vasıtayla gizlemek isteyen kenar mahalle gençlerini serbest bırakalım bence, hırslarını alsınlar (ya da aldıklarını zannetsinler), rahatlasınlar.
ayar müptelezi olmuşlar, elleşmeyin.

tanımcık: tümden "hane" kaldırılmasa bile, o haneyi boş bıraktırarak mümkün olan prosedür. yapılışı kolaydır, tavsiye edilir. ama götünüz yemiyorsa, yaptıranlara da vızıldamayın.