giydiğine bakmayıp tacizciyi suçlayan kadın

kancık yalanmazsa damız dolanmaz fikrini benimsemiş; böylece hem kendini, hem kadını hayvan yerine koymuş olan erkeğin muhtemel kurbanı olan kadındır.

fakat değinmeden geçemeyeceğim ki, bu erkek kendini hayvan yerine koyarak hayvanlara da hakaret eder. hayvanlarda tecavüz yoktur efendim. çiftleşme salgısı çıkarıp da açık açık çağrı göndermeyen hiç bir dişiye ilişmez hayvan. cinsel olgunluğa ulaşmamış, yani yavru ve/veya ergen olana da ilişmez. ve hiç bir hayvan kendi cinsinin dışında bir hayvanla çiftleşmez*.
bu arızalar sadece insanlarda vardır. kadına, çocuğa, hayvana tecavüz eden tek canlı, sadece insandır.

bu da içgüdüler ile dini, ahlaki, yasal ve sosyal yasaklar arasında kalmanın bir sonucudur aslında...
insan bedeni, tıpkı bir hayvan gibi çiftleşme / üreme içgüdüsüne sahiptir ve bu doğaldır. fakat tıpkı bir hayvan gibi rahatlıkla çiftleşmesini engelleyen kurallar da vardır. hem hayvan kadar özgürce çiftleşeme, hem hayvan kadar içgüdüye sahip ol; bu da beyninle bedeninin arasındaki en büyük çelişkilerden biri olsun.

yasaklar arttıkça, suçlar artacaktır; doğal yollardan gerçekleştirilemeyen içgüdü, suça sapacaktır.

tacizci erkek hem saldırgandır, hem de yasaklanmışlıklardan dolayı bir biçimde kurbandır aslında... sağlıklı bir cinsellik yaşayan hiç bir erkek durup dururken birilerine tecavüz etmez. bir erkeğin sağlıklı bir cinsellik yaşayabilmesi için de kadının sağlıklı cinsellik yaşaması şarttır. sen kadını erkeğe, erkeği kadına yasakla, konuşmalarını bile engelle, dünyanın en doğal olayı olan ve hepimizin varoluş nedeni olan o güzel işlemi korkunç, iğrenç, ayıp olarak nitele, kişilerin cinsel organlarını en önemli organ haline getirip tabulaştır; ondan sonra vay açık giydi de tacizi hak etti, vay 14 yaşında kıza tecavüz haktır, vay ibneleri dövelim, vay barbi bebekle oynayan kız büyüyünce orospu olur, yok tacize uğrayanın bekareti gitmezse önemli değil...

kendi bedeninizden korkmayın önce! * *