bugün

gülen hareketine sövenlerin tek bir okul açamaması

harekete sövmek ile okul açılıyor olmasının hiç bir alakası olmadığı tarafından bakılınca, nurlara boyalı gülen robotu denildiğinde ne anlatılmak istendiği anlaşılablir. bir şeyin doğruluğu savunmak, karşıt fikri söyleyen hakkında belaltı vurmakla yapılmaz. birisi bir şeyi eleştirdiğinde yanıt o eleştiriye verilir. o eleştiri ile ilgili olmayan bir başka alakasız bir şey söylemekle değil. ama bu, bu hareketin genel tepkisidir. verecek yanıtları olmadığı için yaptıkları genel reaksiyondur. kusura bakmasınlar ama bu kadar cahil olmak/kalmak/bırakılmak onların bile haketmediği bir şey aslında.

öte yandan, devletin kurulu düzenine amerikanya kucağına oturmak amacı iel yapılmış 12 eylül darbesine destek veren sonrasında da aynı kucakta kucak manyağı olmaya amerikanya topraklarına giden ve kucaktan kucağa hop hop gezdirilen bir adamın okul, hastane, plaza yapması kadar basit bir şey de yoktur. kucağa oturan herkesi kucakta sanıyor da ondan sanıyorum okul soruyor.

(bkz: #5478550)

--spoiler--
"...ümidimizin tükendiği yerde, hızır gibi imdadımıza yetişen mehmetçiğe, istihâlelerin son kertesine varabilmesi dileğimizi arz ediyoruz."

fethullah gülen / "son karakol" / sızıntı

01.10.1980
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar