bugün

yerdeki emekci kadinin yuzune polisin tekme atmasi

bol keseden milliyetçilik yapıp bildiği dört harfle * ohh iyi oluyor onlara diyen zihniyet biliniz ki savaşta bile kadına vurulmaz, biliniz ki o bir annedir ve yine biliniz o bir insan.

sizin vatan kadınlara saldırmakla kurtuluyorsa, parasız eğitim istiyoruz diyenleri cezaevine tıkmakla kurtuluyorsa, bunu bilenleri ve bu durumu savunanları linç etmekle kurtuluyorsa, kitap yakmakla, insan asmakla kurtuluyorsa şimdiye kadar bunu çok yaptınız ve siz sistemin kolluk güçlerine sırtlarını dayarken belki de kendilerini hain ilan eden sizlerin bile haklarını savunan insanların katline kıs kıs gülüyorsunuz.

savunmasın kardeşim bana ne dersiniz siz şimdi dersiniz tabii çünkü hayatınızda uçkurunuz ve cebinizden başka bir şey düşünmediniz gücünüze gider yere düşen birinin kolundan tutup kaldırmak, kolay gelsin demek taş kıran işçilere, işten atıldığı için ağlayan birine neden atıldın sorusunu soramazsınız...

çünkü siz en basit insan davranışı olan düşünmek ve en asil insan davranışı olan paylaşmak kavramlarından yalıtılmışsınız ve yine çünkü siz vatan diye böğürürken vatanı satanlara, halkı peşkeş çekenlere ses çıkaran herkesi hain, terörist ilan edersiniz, ölüdürürsünüz, öldürtüsünüz.

sizlere söylenecek söz çoktur ama dahasını da söylesem yazdıklarımın yarısını da silsem benim yaptığım eşşek dururken semere vurmak olur ve sizin semerinizi bile sırtınızdan alıyorlar uyuyun.

yerlerde sürüklenen ve yüzüne vurulan insan onurudur. bu sizin pek bilmediğiniz birşey, tekel işçisinde olan, seka işçisinde olan yere düşen bir ana da olan, vatanı ve halkı için gözünü kırpmadan ölüme gidenlerde olur ve onların yüzüne vuran/vurduran zihniyet ancak uşak olur.