bugün

msnde çirkin olduğu anlaşılan kızla sohbeti kesmek

hiç öyle msn özeldir, oradaki 'de' ayrı yazılacaktı falan demeyin. olmadı işte. hem bana göre msn özel falan değil. gayet sıradan. mantı falan deseniz hadi neyse. o kabul. ne diyorum ben ya. yine uzun entry olsun diye kasıyorum ama gerek yok aslında. zaten olacak yani. mevzu derin çünkü.

hee bir de aslında başlığı açarken kız-erkek ayrımı yapmak istememiştim. insan, kişi, şahıs kelimelerinden birini kullanacaktım. ama karakter sınırı gereği üç harften oluşmalıydı. bildiğim kadarıyla da güzel türkçemizde (isteyenler için: türkçe'mizde) öyle bir şansımız yok. bu yüzden mecburen 'kız' dedik. hayatta hiçbir zaman insanları kız-erkek, siyah-beyaz, türk-kürt diye ayırmadım. ama dtp ye oy atanların ve birbirine kayan ibnelerin kafasına sıçayım. bunlar insan ayırmayla alakalı değil. neyse siyasete girmek istemiyorum. ibneler içinse, çiftler çiftleşmiyorsa eğer sorun yok. istedikleri gibi takılsınlar o zaman. aşk söz konusu olduğunda akan sular durur. duygusalımdır.

sözü fazla uzatmadan sağlamından bir tanım yapalım da o zaman, işimizi sağlama alalım. dış güzelliğe önem veren insanoğlu davranışı. büyük umutlarla, yoğun uğraşlarla, uzun uzun mesajlaşmalarla alınan msn adresinin eklenmesiyle, 'hassiktir yaa bu olmamalıydı' dedikten sonra uygulanan eylem. yeterince açık oldu sanırım. afedersiniz ama götlük yani. bu hem daha açık hem de daha samimi oldu.

5 dakika önce yavşayan, güzel güzel cümleleri kuran romantik ve duyarlı ibneden eser kalmaz. sanki nikahına alacak anasını satim. sanane ulan güzelliğinden. adam gibi muhabbetini yapsana. insan, güzel sohbetten daha çok neyden zevk alabilir ki diyeceğim de, 'siktir lan' cevabını verenler olacaktır diye korkuyorum. hınzır abazanlar çok tabii. gerçi bu kadar uzun yazıyı da okumaz şimdi onlar. dedikodularını yapabiliriz rahatlıkla.

son olarak buradan emin amcaya seslenmek istiyorum. lütfen üzülme emin amca. o evleneceğini söyleyip sana bütün borçlarını kapattıran teyzeyi keşke mıncıklamasaydın. en azından azıcık daha sabretseydin. zaten sen paraları yatırdıktan sonra şutlamak için sebep arıyordu. eline kozu da vermiş oldun. ama şunu bil ki; çok daha iyilerine layıksın. taliplerini beklemeye devam et. eminim doğru kişiyi bulacaksın.