bugün

22 aralık 2009 manisaspor beşiktaş maçı

beşiktaşımızın iyi ki, kaybettiği karşılaşmadır.

kongre öncesi iyi olmuştur inşallah tüpçü gidecektir.

zira 8 maç kazanınca üstüne bir de manu galibiyeti gelince yönetim kurulu içindeki bazı angut dalkavukların götü kalkmış, "barcelona'ya başkan olsana" türünden slogan atmışlardı.

gerek bursa maçı, gerekse de bu maç için ciddi manada mağlup olmamızı istemiştim bir beşiktaşlı olarak. "sen nasıl beşiktaşlısın ulan?" diyeni sikerim, kimse yargılayamaz benim beşiktaşlılığımı. zira, sen kazanmaya mahkum olduğun diyarbakırspor maçında, cska maçında, manisa maçında oyuna kurtarıcı olarak "uğur inceman" adlı odunu sürersen, hücum gücüne çomak sokup, takımı kısırlaştırarark, kaybetmeyi dahi göze alarak nihat adlı bodosu kazanmaya çalışırsan, maç kaybetmelisin ki, maç sonu ömer güvenç'e "hah hah, hah ilk yarıyı lider bitiririrz, iki ünvan da bizim elimizde, hah hah hah, bunu koruyacağız" diyemeyesin. ligde 5 puan geridesin, kupada da durumun ortada üstelik salak saçma gollerle. iyi oldu!

maç hakkında fazla konuşmaya gerek yok. korcan'a birkaç kelamım olsun. arkadaş 22 yaşındasın yani "genç" sıfatının sonundasın neredeyse. önündeki 2 kaleci sakatlanmış, şans gelmiş kapına dayanmış. sen böylesi maçlarda öyle bir performans göstereceksin ki, hatta öyle toplar çıkaracaksın ki, sezon sonu kaleci aranmayacak sen olacaksın. "nasılsa korcan var" diyecekler. beşiktaş gibi bir takımın kalesine geçmişsin, altyapıdan geldiğin için kredin de var. hatalı goller de yersin, topu sektirip pozisyona da sebep olursun ki, ilk gol öyle bir gol ama o 2. gol nasıl bir gol arkadaş? böyle mi "emin ellerde" beşiktaş kalesi? bu şekilde mi geçeceksin kaleye? bu şekilde mi yağışacaksın eldivene? bu şekilde mi mesaj vereceksin "kaleciye ihtiyaç yok" diye?

bursa maçında doğru düzgün pozisyon çıkaramamışsın, bu maçta bir tanesi facia olmak üzere 2 hatalı gol yemişsin, kredin sonsuzken bir anda eksi bakiyeye girmişsin bu kadar mı?

vel hasıl, mustafa denizli'nin beyninin daha net basması için aldığı derslerden biri dahadır. gözümüz artık devre arasında gidecek yabancıya çevrilmiş, ikinci yarıda nihat ve uğur inceman inadının sürüp sürmeyeceğini arayacaktır.