bugün

biten bir çişin ardından söylenenler

bugün sabah uyandım. sol omzum kaşınıyordu, hafifçe kaşıdım. o esnada başım da kaşındı, onu da ihmal etmedim. çok pis çişim gelmişti, zaten uyanma sebebim de oydu. çişim gelince uyanırım. ne acayip ama di mi? tuvalete gittim. işedim, işedim, işedim...

ayakta işerdim. ayakta işemeyi severdim. hele klozete ayakta işemek yok mu? bayılırdım. tam 2 dakika 27 saniye işedim. nasıl bi depoya sahip olduğumu tahayyül et. canlandır gözünde. heh işte öyle.

sonunda bitti. yıkayıp elimi çıktım tuvaletten. çıkarken son defa klozete baktım. "seviyorum lan seni" diyecek oldum. seviyorum. aylardır bunu planlıyordum ama hiç muvaffak olamadım. her teşebbüsümde boğazım düğümlendi. altın sarısı idrarım süzülürken boklu ankara kanalizasyonlarına, ben bir elim kapı tokmağında, kalıyordum öylece. canım yanıyordu, gidemiyordum. alafranga hela bu sonuçta, imkansız aşk bi nevi.

çok canım yanıyor fransız usulü helam. her seferinde beni sana iten metabolizmama ve ankaranın kan akışını hızlandıran soğuğuna lanet ediyorum. sana gelmeye korkuyorum. biliyorum, bu yazdıklarımı okuyamıyorsun. o yüzden rahatım ya.

seviyorum seni lan. seviyorum.