bugün

yemekteyiz nedim

yemekteyiz programının yeni yarışmacılarından..
sinir bozucu gülüşü oldukça sahte ve sinir bozucu gelsede yaptığı yemeklere diğer yarısmacıların gorgusuzluklerıne ve saygısızlıklarına ragmen sessizliğini korumuş olması nedeniyle hak verdiğim yarışmacıdır..
mükemmel yemeklerde yapmıştır oysa ve kuruk yarışmacılar cidden ard arda yaptıkları görgüsüzlükleri ve cehaletleriyle acınası bir duruma dusmuslerdır adam dalga gecmekle cıdden haklıdır..
anadolunun ücra bir köşesinden gelmiş olsalar anlarım ama istda yaşayan bu insanların bazı seyleri bılmıyor olmaları banada oldukca garıp gelmiştir ,hem bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ev sahıbının hazırladıgı menuler ve dosyalarla dalga gecmısler ogrenmeyıde reddetmıslerdır.
ev sahibine oldukca saygısızca davranmıs ve tatlıyı yemeden kalkmıslardır nedim beye bu konuda hak vermiş sakin kaldıgını bile dusunmusumdur ben olsaydım kovardım hatta giderlerken sandalyemden bıle kalkmazdım..
ayrıca bosverin yarısmacıları dun gece penne pestosuna hele hele o pesto sosuna agzımın suları aka aka, zıyan etttıklerı guzelım o makarnalar benım onumde olucak şimd, diye gece gece pesto sos krizine soktugu için nedim beye bir alkış..
pesto soslu makarna anlatılmaz yaşanır...