microsoft flight simulator x

monsoon approach görevi ile sadece autopilot kullanarak ,ils ile eşşek gibi 747 yi muson mevsiminde göz gözü görmez iken singapur a indirince insanı sevince boğan oyundur. deluxe edition ile acceleration pack toplamda 50 liraya piyasada bulunmaktadır.
görevlerin arasında oldukça ilginç olanları vardır.

lost in the triangle: bermuda şeytan üçgeninde kaybolmuş bir yata malzeme pod u bırakma görevi. tabii malum bölgeye girince uçağın bütün verileri sapıtmaya başlıyor.

tokyo executive transport: eğer görevi tamamladıysanız narita havaalanında yardımcı pilotunuzu ingiliz ajanı olduğu ortaya çıkıyor ve sizden taşıdığınız adamların jetini takip etmeniz isteniyor. sonunda haritada görünmeyen gizli bir üsse varıyorsunuz.

london - amsterdam airline run: amsterdam dan londra ya normal bir şekilde kalkış yapıyorsunuz ve fakat o da ne? bir yolcu kalp krizi geçiriyor ve çok geç olmadan acilen rotterdam a inmeniz gerekiyor.

secret shuttle: las vegas mccarran havaalanından aldığınız işçileri, onların haberi olmadan 51. bölgeye götürmeniz gerekiyor. bu görevde belli bir yerden sonra radar bağlantınız kasten kesiliyor...

oil rig transport: bir petrol şirketi müfettişini denizin ortasındaki petrol platformuna helikopter ile götürmeniz gerekiyor. tam platforma indiğinizde orası havaya uçuyor. artık göreviniz helikopter ile orada mahsur kalan işçileri kurtarmak..

carrier landing imc: dünyanın öteki ucunda size ait fa-18 hornet ile uçak gemisine inmek hiç bu kadar zor olmamıştı. uçağınız çatışmadan çıkmış ağır hasarlı ve navigasyon sistemi çalışmıyor. ayrıca göz gözü görmez bir fırtına var. inebilmek için tek çareniz telsizle sizi yönlendiren ve sizinle beraber görevden dönen takım arkadaşınızın direktiflerine uymak ve fırtınanın içinde o manevra yaparken gözden kaybetmemek. yoksa uçak gemisini bulamıyorsunuz ve denize düşmeniz işten bile değil. tek bir iniş şansınız var çünkü görev başladıktan kısa bir süre sonra uçak bingo fuel alarmı veriyor. başarabilir misiniz?

carribean landing: tüm dünyaca meşhur olan st. maarten adasındaki princess juliana havaalanına denize düşmeden bir de siz inmeyi deneyin..
görsel
görsel