bugün

ilef

gelecek yıl için gölbaşı kampusune taşınması planlanan fakülte.

gölbaşı ankara merkeze trafik olmadan 20 dakika uzaklıkta. tabi ankara nın kışında o yolculuk kızılaydan hareketle en az 45 dakika sürer. diğer semtlerden gelen arkadaşların yolunu hesaplamıyorum bile.

bunu hangi akla hizmet yapıyorlar anlamak çok güç. bu bir iletişim fakültesi. merkezde olmalı. bizim işimiz merkezde. şehir dışında paket servisi gören öğrenciler olacak. sabah servis ya da 5. sınıf belediye otobüsüyle okula gidilecek, akşam yine aynı güzargahta evlere, yurtlara gidilecek.

yolda harcanan vakit öğrenciye başarısızlık ve sinir olarak geri dönecek.

"bu taşınmanın artıları da var arkadaşlar. orada daha teknik bir eğitim verilecek; daha donanımlı, techizatlı bir okul olacakmış"

dekan yardımcısı (bkz: nurcan törenli))

nurcan hoca haklı olabilir. orada kameraya dokunmadan mezun olan öğrenciler bile var. böyle donanımlı bir okulda eğitim görmek güzel olur. ama ilk senelerde başarılı olur mu orası tartışma konusu. bir üçüncü sınıf öğrencisi olarak orada dördüncü sınıfı geçirecem ve ilk senenin tüm aksaklıklarını biz çekecez ve hiç bir donanım denilen şeylerden faydalanacağımızı sanmıyorum.

ayrıca 1992 den beri yapılan okul 2009 yılında bitiyor. bu kadar zor ilerlemişken en iyi denilen cihazları en iyimser halde söylüyorum 3 kuşak sonrası kullanır.