devrimci olup amerikan sigara kullanmak

kökten dincilerin, kafatasçı milliyetçilerin, liberal demokratların ve daha sayamadığım 3478942 küsür adamın içinde devrimcilerin mi yerli malı içmemesi en cok zorunuza gitti?

bir kere devrimci kavramını yanlış algılamayın, devrimcilik her türk gencinin anlaması ve vakıf olması gereken bir meziyettir... komünist de olsan, faşist de olsan, başarıya ulaşmak istiyorsan devrimci olmalısın.

winston zaten amerikan sigarası değil dostum. eğer ""ne farkeder ha amerikan ha japon"" gibi bir noktaya gelirse olay, size kavramlarla ilgili biraz çalışmanızı tavsiye ederim. hitler'in partisinin adının nasyonel sosyalist olduğunu hatırlatırım.

benim zoruma gidiyor arkadaşım... kendi toprağımda ürettiğim tütünün başka firmalar tarafından bana satılması gücüme gidiyor. ulan üretemiyoruz işte?!? gitar teli alacağım d'adario marka en kaliteli markadır. yabancı. mı? ereğli'den demirini celiğini alıp, istanbul'da türk işçisini, türk fabrikasında çalıştırıp, üstüne markayı basar, oturduğu yerden para kazanır. sömürü budur. olay budur.