bugün

devrimci olup amerikan sigara kullanmak

--spoiler--
evet ne var bunda denebilir içer adam devrimci başı dumanlı adam bunlar fakat...
--spoiler--
tanımlanırken böylesi bir görüş belirtip sonrasında ama sigara ihtiyaç değil ki kullanmasın o zaman kardeşim diyen kişinin fiiliyle kıyaslanınca daha samimi bir eylemdir.

(#6212085) peki ne denmiş burada? amerikayı boykot edip winston içmekle ilgili yeterli açıklma var sanırım.* kaldı ki sigara bırakma yönünde yapılan çalışmaların başarıya ulaşmamış olması da eleştirilmiş mi canım kardeşim, eleştirilmiş.
tekel varken ya da şimdi hala sigara içmektelerse çık eleştir ama bunu savunmaya ve diğer bütçe kalemlerine alınan vergi üzerinden yap. ulan tüyo da veriyoruz gel gör ki hala ama ama winston düştü, amerikan, ihtiyaç değil ama ama şeklinde yapar isen adama sorarlar, götündeki donu üreten makine türkiye'de mi üretiliyor?
(ölsün o zaman devrimci dediklerin ama kefensiz çıplak gömsünler çünkü kefen bezini üreten makinelerden tut, ipliği üreten makinelere zıpla, oradan tohum yasasıyla pek yakında pamuk için kullanacağın tohuma kadar tüm hammadde ve yarı mamullerin yurt dışı kaynaklı olduğunu gör.)

çık burdan vur ama vuuu amerikan malı sigara içiyo şeklinde yapma işte.***