bugün

3 ekim 2009 farmville e erişimin engellenmesi

amacı, yeri, yönü anlaşılamayan, şaşırtıcı olay. evet çok ebleh bir oyundu evet insanlar amele gibi tarla döşüyor dolanıyordu, evet her gün gelen farmville isteklerine uyuz oluyordum, evet arkadaşlarım olmanıza rağmen size her gün küfür ettim o istekleri yolladığınız için. ama bu ne kadar saçma bir olaydır? hani neresinden tutulacak?

"lisansız üretimi özendiriyor olması. "

gerekçe bu mudur?

ulan senin ebleh yerine koyduğun gerçekten ebleh olan halkın kırk yılda bir, bir şeyler yapıyor, üretiyordu. Bu mu battı? bu nasıl bir zorbalık aklım almıyor gerçekten? olaya genel açıdan bakmak lazım. mesele farmville değil, bu kadar önemsiz bir detaya bir devlet bir mahkeme, devletin bir parçası nasıl takılabilir?

53 milyon kullanıcısı varmış farmville'in ve günde ortalama 15 milyon kişi oynuyormuş. sen böyle korkunç rakamlara ulaşan bir oyunu nasıl yasaklayabiliyorsun onu anlamıyorum. youtube yasaklandı onu hazmettik, mantıklı bir şeyler az da olsa vardı argümanda peki farmville? bi * afedersin, koskoca oyun deryasında sadece bir damla suyu kaldırdın ortadan sen, hani hepsini yasaklayamadığın sürece komik duruma düşeceksin. en iyisi biz modemlerimizi bilimum elektronik eşyamızı toplayıp bırakalım, sonra soyunup uzanalım.
güncel Önemli Başlıklar