bugün

sevgilinin kısa mesajla uyandırmaya çalışması

sabah uyanabildiğimde saat dokuza on vardı. "amınakoyım yine geç kaldım" diye mırıldandım. bunun bir suçlusu vardı. gece geç saatlere kadar mesaj, msn derken uyutmayan kız arkadaş beni uyandırma talimatı almıştı ama yerinde getirmiş miydi? beni sabah 7'de uyandırması gerektiğini iki kez söylemiştim. uykusu hafifti; bunu rahatlıkla yapabilirdi.

telefonuma baktım. üç tane mesaj vardı. hiç cevapsız arama yoktu. mesajları okumaya başladım.

1. aşkım günaydın saat 7 oldu.

"sabah ara beni çaldırmaya başla telefonu bi kenara koy çalsın, ben uyanınca no'ya basarım" demiştim ona. bu ne? mesaj atmak ne? aşkım, günaydın falan ne? okumaya devam ettim.

2. yaa uyansana geç kalıcaksın işe.

biraz sinirlenmiş. aradan 10 dakika geçmiş ve ben "dıt dıt" sesine uyanmadım diye suçlu oldum. işe geç kalacağımı düşünecek kadar duyarlı.

3. benim uykucu sevgilim hadi uyan artık.

ikinci mesaja da bi tepki gelmeyince "aşkım, canım, vs." gibi bişey yazmayınca antipatik olduğunu düşünmüş olacak ki gönlümü almaya çalışıyor. uykucu sevgilim ne lan. işe geç kalıyorum ben. kim tanıştırdı seni benle, ya da sen ne içtin sabah sabah da beni kısa mesajla uyandırmaya çalışıyosun. uykucu sevgilim ne lan.

kim getiriyor bu insanları bu hale çok merak ediyorum. eğitim sistemi mi? yok, hayır. biz aynı kızlarla ortaokulda, lisede ne güzel eğleniyorduk, oynaşıyorduk, esprilerine gülüyorduk. noluyor bunlara. üniversiteden itibaren neye dönüşüyor bunlar. birer zihin kemirgeni olmalarına kim çanak tutuyor. ille fiziksel kıvrımları için mi birlikte vakit geçirmeliyiz? çok sinirlendim, nasıl bitireceğimi bilmiyorum. sadece gözleme yemek istiyorum şu an.