bugün

kendini bir şey sanan türk kızı

Dünyadaki tüm milletlerin ve cinsiyetlerin "kendini bir şey sananı" vardır. Madem ki başlığımız böyle, o zaman biraz da ben bahsedeyim bunlardan. Ki bu tabii ki tamamen subjektif bir gözlemdir. Yani kimse bana laf yetiştirmeye çalışmasın lütfen.
Efendim, benim en sinir olduğum olay trafikte yaya olanlarına yol verdiğin zaman, güzel olmamasına veya arkasından bakacak bir fiziğe sahip olmamalarına rağmen, suratlarındaki kendilerini beğenmiş "tabii ki yol vereceksin ben bir bayanım ha şöyle adam ol" tarzı surat ifadeleridir. Üstelik böyle bir durumda eğer arabanız da çok eski bir model değilse, yürüme tempolarında gözle görülür bir düşüş yaşanır. Bu esnada tek kaşları kalkık, göğüs ilerde ve baş dik bir vaziyettedir. Bu arada sırf şirinlik veya yalakalık olsun diye güzel bulduğu bayan yayalara olmayacak yerde yol veren erkek sürücüler de vardır ama o ayrı bir konu.
Yazılacak daha çok şey var ama güzeller güzeli değerli Türk kızlarımız içerisinden "kendini bir şey sananlar" daha da önemsenmemelidir ve diğerlerine ağırlık verilmelidir.