bugün

takım tutar gibi parti tutmak

holiganlıktır.

"hadi amcalarına pipini göster" süreci ile başlayıp, mahalle arkadaşlarının konuştukları ile netleşip tutulan takım ismi, ölene dek götümüzün dibinden nasıl ki devam edip geliyorsa, bırakılmıyorsa yarı yolda, takım değiştirmek döneklik, ibnelik addediliyorsa,
siyaset ile ilgili renk seçilip, ben sağcıyım, ben solcuyum denilerek, başkanına, üyelerine, bakılmazksızın arkasından koşturulan durumdur.

bu siyasi holiganlar, genel seçimlerde oy verdiği parti için, yerel seçimlerde dahi olayı partisel düşünerek hareket edip, oyunu belediye başkan adayına göre değil, tuttuğu partisine oy vererek holiganlığını ortaya koyar. çünkü tarafını seçmiştir bir kere. dönüşü yoktur onun için. körü körüne bağlanma budur efenim. tutmuş olduğu parti mensubu vekil, banka hortumlasa dahi bu holiganın bahsi geçen vekili aklamak için konuşacağı bişeyler çıkar. ray-ban at gözlüğü sponsorluğu ile düzenlenen mitinglere katılıp, içinde ki ukteleri döker. bir nevi günah çıkarmıştır. içinde bir gram ukte kalmamıştır partisi hakkında. hiç bir surette sebeb-sonuç ilişkisi aramaz. savunur da savunur.

yapmayın efendiler. akp-chp-mhp ve diğer parti holiganı arkadaşlar. geri çekilip neyi ve kimleri savunduğunuza bir bakın. unutmayalım, barış getiren ideoloji yoktur.