bugün

homoseksüellerin evlat edinmesi

Tanrı ya bağlamama rağmen tanrıya kaymış ve "tecavüz"e uğramış entrylerim oldu bu başlıkla.*

Eşcinsel hakları konusunda sert eleştirilmiş insanlar çok.Oldukça sert eleştirilmiş ki, kabul etmiyoru..." deyip düşüncenizi söylemeden, klavyenin ardında cahil,eli ve ağzından kan damlayan,hayvani bir insan düşünülüyor.

Herhalde daha önce saldırışa geçen insanlar aşağı yukarı böyle birşeydir.Ama nedense o insanların sert eleştirileri , bu konuda karşı çıkan ,karşıt bir fikir ileri sürenleri kötüleme durumuna yönlendiriyor galiba.
Demem o ki,o insanlarla burda birşey söylemeye çalışan insanlar hiçbir şekilde aynı terazide tartılmamalı..Geçmişte bu konuda haksız davranan bu konunun karşıtlarıyla, şu anki karşıtları karıştırlmamalıdır.iyice okunursa yazılanlar zaten anlaşılasıdır.

edit:Tanrı işine gelince; bu başlık altında gördüğüm yoruma, " tanrıya bağlanan bi yoruma" karşılık olarak bi entry gireyim dedim.Ne var yani?

Edit 2: heminde bişiy var..Sırf tecavüzden değil, diğer bazı konulardanda bahsettğim görülebilir.Mesela cinsellikle ilgili yanlış eğitim,korkutulma falan.Bunu ekonomik sebepleri bile var.Yediğiniz bile size etki edebilir.Yani dışardan etkisi olan sebepler..
Heterosexüel olan herkes sağlam olacak diye birşey demedik.Sonuçta bugünün eşcinselleri dünün heteroseksüelleriydi.O kadarını da..* *
Çocuğun rol modeli,eğitimi,gördükleri.Duyduğu en ufak şey bile küçük yaşlarda eşcinselliği başlatabilir.En azından yaşamöyküsü ve doktor analizi okumanın faydası olur bu konuda türkiye'm..