bugün

homoseksüellerin evlat edinmesi

"inanmak yada inanmamak işte tüm problem bu "! --şekerpare--

Şimdi birde yanlış bir anlayış var.insan doğuştan homoseksüel değildir.
Çünkü homoseksüel olmuş insanların birçoğunun bilinçaltına derin ve uzun bir yolculuk yaptığımızda--ki bunu doktorlar onlarla konuşarak yapıyor.çeşitli araştırmalar -- mesela cinsellikten aşırı korkutulmuş,tecavüze uğramış yada teşebbüs edilmiş, yada başka bir eşcinselin etkileri ortaya çıkıyor.

Bir insan doğuştan zenci olur,arap olur,çinli olur, tibetli olur,ingiliz olur,rus olur falan..Bunlar sonradan değişemiyor.Ha sakın Micheal Jackson diye bir şey demeyin.Çünkü o da şimdi kanserle mücadele ediyor..Demek ki sonradan değişmiyor.

Eğer doğuştan homoseksüellik olabilseydi, genelde homoseksüellerin hayatında bir travma yada yanlış tutum ve yönlendirme olmazdı! Demekki sonradan oluyor..

Yani kısaca tanrı erkeklere doğurganlık özelliği vermeden onlara niye homoseksüellik özelliğyle yaratsın? Bir benzeri kadın homoseksüellere de geçerli..

Yani baba olamayacak ama baba olabilitesi verilecek !! peeaaahh !!

Ha şu da var ki insanların inandığı kendinedir..Ama sırf ben " doğuştan yok böle bişiy !" deyince beni eksileyemezsiniz.Zira olsa bie s..kime takmam.Çünkü bu tıpkı ;

-Ya ben en çok aksiyon-komedi seviyorum
+Puhhh rezil,nasıl seversin komedi filmi?!
-ne alaka lan,benim görüş böle!!

diyalogu gibidir..