bugün

homoseksüellerin evlat edinmesi

insanların birçoğunda -tıpkı diğer birçok konuda olduğu gibi - eşcinsellik konusunda da toplumumuzda batı ülkelerini yanlış tanıdığını, bu başlık vesilesiyle söyleyeceğim.

Bir kere , çocuğun evlat verilmesinin çeşitli yıkıcı sonuçlarının olacağı bariz.Buna rağmen hala "çocuklarda eşcinsellere evlat verilebilir" demek ,ne demek?

Şu avrupa işine gelelim.Birçok konuda hep bize avrupa nın çok anlayışlı olduğu,herşeye ve herkese "evet" diyen insanlardan oluştuğu ya söylendi yada söylenilmeye çalışıldı.

Avrupa da bağlantıları , bir ayağı ve dostları olan bir kişi olarak söylüyorum ki; inanın bizden daha tutucular ! Biz burda bi "eşcinsele çocuk felan verilmez ! " demeyle taşa tutuluyorken, onlar bu konuda ---ve inanın birçoğu- "hayır!" diyecektir..

Özgürlük ve bazı haklar konusunda bilinçli olarak türk medyasının yanlış yönlendirmeler yaptığının umarım farkında olmayanlar bir gün farkına varır..

Ayrıca dikkat ediyorumda şöyle bir söylem ayıp oldu : Ya ben bunları tasvip etmiyorum edemiyorum !

Niye? Niye? Niye? Herkesin düşünce özgürlüğü varsa, nasıl ki eşcinselllerin kendini söyleme ve savunma hakkı varsa , ulan bana da hak verin, benim de tasvip etmediğimi söyleme hakkım yok mu?

Yok..O hakkın yok..illaki örümcek beyinli felan olursun.

işte sürekli Batı yı özgürlüğü ve medeniyetinden dolayı örnek gösterenler,evet gerçekten medeniyete sahip oldukları doğru,özgürlükleri olduğu doğru..Mesela orda rahatça böyle birşeyi tasvip etmediğin söyleyebilirsin..

Ama burda "yok arkadaş , bence şöy..." der demez lafı ağzına tıkarlar.Başlarlar saymaya:

-Örümcek beyin!
-kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun?
-niçin hoş görmüyorsun?zorundasın!!
-Ulan ipneee!!
+ne anlamadım?! *
Pekiiii eşcinseller, "çocuk edinme hakkı vermiyor bunlar bize , dışlanıyoruz !" diyor ama onlarla fikri uyuşmayanları hemen dışlamayı biliyorlar..

Heteroseksüellere hak istiyorum.Bizi dışlamayın !!!