bugün

göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar

nebe suresi ayet 33..

sabahtan akşama kadar adını ezberlemeye kendini zorladığın fahişelerin silikonlu memelerini seyretmekten, tangalı götlere bakmaktan, tek cepheli düşünme kabızlığına uğramış , flambaj olmuş o ..kik zihninle aynı evrensel küme üzerinden kuran ı kerimi yorumlamaya çalışırsan [ ki bunu yapmaktan denizler altında 20000 fersah uzaksın] kalçana şaplağı yersin.

"Cinselliği kullanarak sevaba yöneltmek ne boktan bir çelişkidir ama." cümleye bak sen. elindeki kibriti anti - personel mayın sananlara diyeceğim o ki : bir am peşinde mecnun , çöller gezecek kadar nefsi iştahlandırılmış bir dünyadan fışkıran çok da farklı olmayan bir birey olma ihtimalindesin. salt am peşinde koşarken ben ne yapıyorum demek aklına gelmiyor da kuran sana temiz kadınlar hediye edeceğini vaad ettiğinde mi o pek aydın zihnin faaliyete geçiyor ?

bu satırlardan sonra ise belli bir algı seviyesinin üzerindekilere sesleniyorum : hayatın tüm manasını , tüm iyilik ve kötülüğü , tanatos ve eros 'a hasılı kelam cinselliğe bağlayan bir freud var ortada. ve gayet bilimsel olarak hala kabul ediliyor. [ ben etmesem de ediliyor ] * * insandaki tüm temayüllerin , iç dünyasının , mizacının, sevincinin, mutluluğunun , üzüntüsünün tarifini cinsellik ve libido ile yapan bir freud , gayet bilimsel olurken , sana asıl güzelliklerin öte alemde verileceğini tarifleyen kuran'ı hangi körpe zihninle eleştiriyorsun ? kadın erkek, erkek kadın içindir ve ikisi de birbirini etkiler. bir erkek için temiz ve güzel bir kadın, bir kadın içinse temiz bir erkek bir çok öncülden evvel hayat tetikleyicisidir. [ ilk mütaharrik olarak anlama aristo'm benim ] bunun tersini ispat eden çıkarsa , anadan üryan belluci'yle sevişmem.

kuran'ın ayetlerini okurken belli bir birikimden uzaksa insan şaşırabilir. balta girmemiş ormanlara giren bireyi şaşırtan ormanın kendisidir. bir de bunun tersi var: medeni ve mükemmel şehirlere elinde baltasıyla dalan iptidailer de şaşırır. birincisi ol sorun değil. ikincisi olma. olacağım diyorsan da medeniyete küfretme.

sanırım anlaştık ?
güncel Önemli Başlıklar