bugün

www wwwwwwwwww www

sıradan bir yazar. salaklık yapıp bi süreliğine buradan yazacaktır ne yazacaksa. kafasına takılan sorular falan vardır, sıyırmıştır.

hani arkadaş topluluğu içinde bazen kendini yalnız hissedersin ya, bazen acaba bu bana oynanan bi oyun mu dersin, yeri gelir arkadaşlarına gıcık olursun, yeri gelir arkadaşların sana gıcık olmuş gibi hissedersin.. bana olmuyor anasını satayım bu, son zamanlar. neden bilmiyorum ama olmuyor. zamanında olurdu ama artık olmuyor. herkes ya maskesiyle oynuyor oyununu ya da ben salaklaştım. herkes mi çok iyi lan, herkes mi süpersonik..

aklıma takılan soru ise acaba arkadaşlara dostlara karşı hani şu çok gıcık hislerimiz vardır ya, bazen kıskançlık, bazen gıcıklık, böyle ağzından küfür çıkacak gibi olup üslubuyla söylemek yani küfrü söyleyememek. kız arkadaşından gıcık kapmak ama dile getirememek. konuşmasından nefret etmek, onun o anda her şeyi biliyormuşcasına nutuk atarken ağzının ortasına patlamamak. bi bok bildiğin yok lan diye hömkürmek..vs işte. yani bu gibi durumlarda ne kadar sabırlı oluyoruz lan, içimizdekileri diyemiyoruz. desek ne olur? biter tahminen arkadaşlık dostluk. ya da bitmez ne bileyim. kandırıyoruz olum kendimizi, ne kadar yapmak isteyip, yapıcağımız şeyin gerçek anlamda kötülük için değil o anlık kendimizden nefret etme ya da sinir harbinden dolayı olsa da puştun tekiyiz. kandırıyoruz hem kendimizi hem dostumuzu, dostlarımızı. söyleyelim demiyorum ama harbici değiliz lan, onu biliyorum..