bugün

arda turan

"bu" kafayla oynadıkça avrupanın ona 3 gömlek fazla geleceğini düşündüğüm futbolcu.. şu haliyle hakettiği yerde oynuyor. büyük oyuncu örnek olacak. madem semih karaktersiz, lugano çirkef diye çemkiriyorsun sen onların seviyesine inmeyerek farkını belli et de cümle alem seni takdir etsin. bırak ona kamuoyu karar versin..

yumruk atmaya çalışmakla neyi başardın? gs yi şampiyon mu yaptın şimdi? kaldı kaç hafta.. eline ne geçti yani onu anlamadım.. iki tane kendini bilmez holiganın oo helal süpersin gazı. onlar düne kadar fatih akyele de aynı gazı verdiler, sabri ye de, hasan şaş a da.. hepsi tribüne oynadı ama geldikleri nokta ortada. ama kaybeden camia oldu, 90 dakika mücadele eden mehmet topal oldu, diğer takım arkadaşların oldu.

milyonların izlediği, o saydığın avrupalıların kanallarında haber yaptığı büyük bir derbide kavgaya karışmak, küfürleri yağdırmak, işaret parmağını sallayarak tehdit etmek, dayılanmak, kameraların karşısında sesi titreyerek ağlak gözlerle laf yetiştirmeye çalışmak.. la liga, premiere league falan böylelerini kucağını açmış bekliyor zaten..

bırakın yaa günü kurtarmaya çalışmayın...

doğruysa, iğrenç butonu aşşağıda yiğidim, durduğun kabahat..