bugün

çocuğunun adını muhammed koyan ebeveyn

bazı aklıevvellerin idrak edemeyeceği kadar farklı saiklerle bu eyleme girişen ebeveyndir. yücelik ve sefillik cinnetiyle anlaşılabilecek bir eylem değildir. ve en azından iki üç kıçıkırık ideolojik kurbağanın vıraklamasına bırakılamayacak kadar da önemli mevzulardır.

ortalama bir müslüman için bu dünyadaki en güzel isimdir muhammet, elbette bunun aksini iddia edenler de çıkabilir ve onlar da haklıdır.

ortalama bir hıristiyan da isa (jesus) ismini dünyadaki en güzel isim olarak görebilir. elbetteki bunun aksini iddia edebilecek kimse yoktur, en azından islam dünyasında.

ortalama bir gerizekelanın ise sevdiği ya da sevmediği hiçbir ismin ve cismin bir anlamı yoktur.

ayrıca ebeveynlerin çocuklarına isim vermeleri özel ve mahrem bir husustur. yalnızca muhataplarını ilgilendirir, bir de nüfus memurluğunu tabii.

yalnız böylesi bir mahremiyet üzerinden islam düşmanlığı yapacak kadar kendinden geçmiş kadife beyinli sürüngenlerin soysuz, mesnetsiz, gülünç bir ejderhaya dönüşüp ağızlarından ateş yerine kin ve nefret saçmalarında hiçbir hak yoktur; halt vardır. ziyadesiyle halt etmişlerdir.

böylesi hezeyanlara düçar olanların, içindeki pisliği kanalizasyona dönüşmüş bir dil vasıtasıyla dışarıya aktaranların eylediğine düşünce özgürlüğü denemez. bunlar ancak insanlıktan düşünce özgürlüğün de düştüğünü ('düşmek' burada hükümsüz olmak anlamında kullanılmıştır) anlayamayacak kadar nebati beyinlilerdir.