bugün

kemalizm dini

bir din dahi olsa kimseyi zerre ilgilendirmeyecek durumdur.

sen ayı 1500 yıl evvel ayı ikiye bölmüş birine inanıyosan, ben 2500 yıl önce kızıldeniz'i yarmış birine inanıyorsam, birileri de çıkar, 100 yıl evvel girdiği her savaşı kazanmış, bir topluma milli bilinç aşılayıp, yaşamayı öğretmiş birine inanır sanane?

mustafa kemal atatürk, hiçbir zaman ilah olmak istemedi, o iki kuruş para için avrupaya sakso çeken bir yönetimden türk insanını kurtarmak, ileride böyle durumlar yaşanırsa ne yapması gerektiğini öğretmek istedi. o kayıtsız şartsız herşeye şükredin demedi, çalışın, kazanın, başarın dedi.

seviyorum atatürk'ü. bunu hakediyor çünkü. birşeyler yapmaya çalışmadı o sadece, oturduğu yerden ahkam kesmedi çünkü.

obama'nın fotoğrafı photoshoplanmış atatürk konmuş, birisi de yazmış kemalizm dinine göre günahtır. bak bak bak. atatürk kimdir? bir kitap aç oku demiycem, zira hayatında okuduğun en uzun kitap cin ali serisiydi, ayet el kürsi'ye gelince olay farklı tabii, bir kelime bile anlamadan okursun onu cennete gideceksin ya.

pabucumun müslümanı. sizin gibiler yüzünden soğuyor insan islam'dan başka birşey değil.

laiklik felsefesinin işi gücü yok islam karşıtı olacak değil mi? kuzum ne sanıyorsunuz siz kendinizi? dünya'yı yönettiğinizi falan mı düşünüyorsunuz? ahaha *