bugün

göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar

kur'an da geçen, erkeklere cennet'te vaadedilen bir şeydir.
evet böyle bir şey geçer. ama bir de tamamının mantığını çözelim hep beraber.tam sureyi bilmiyorum. ama okuduğumdan mükevellit şu mantık hakim surede...

isteyen eşlerini, isteyen bu hurileri seçecek. şimdi dünyevi hayatta zaten eşini başkası için terketmiş adam bu hurilere erişemeyecek. ayrıca, dünyevi hayatta eşine zorla katlanmış adam da cenneti hakedecek midir bilinmez.
terketmemiş adam eminim ki eşlerini seçecektir.
bekar olan adamlar ise hurilere gidecektir.

hadi onu bunu bırakalım belki sadece hizmet için huriler olacaktır. niye hep seksi düşünüyoruz. insan olduğumuz için değil mi? bir de ruhumuzla düşünelim durumu.

cennetteki seks muhabbetine gelirsek. cennette irade duyguları olmayacağı için seks olmaz. yani acıkmayacaksak, susamayacaksak ne seksi yahu. olmadı bir de sıçalım oraya buraya yediklerimizi. dini kitaplarda geçen cennet terimleri sadece anlamamız için yapılmıştır ve yazılmıştır veyahut indirilmiştir, herneyse.

heh unutmadan ekleyeyim : "insanoğlunun bildikleri, sonsuz büyüklükte olan bir çöldeki bir kum taneciği kadar bile değildir." kaynak: kur'an

yazar der ki: herkesin görüşleri farklıdır. inananlar, inanmayanlar, farklı şeylere inanlar. bırakın huriyi muriyi. insan olmayı başaralım da sonra hayvansal dürtülere geçelim.