bugün

peygamber efendimizin hadisleri

adına islam alimi denilen insanların; kuran apaçık olduğundan dolayı hükümsüz olduğunu bilenler tarafından sallanmayan yalanlar silsilesidir.

allah ın apaçık olduğuna yemin ettiği bir kitabı açıklamak için ömrünü heba etmiş zavallıların kafalarına göre insanları yola sokmak için uydurduklarıdır.

mevzubahis hadisler ne zaman kayıt altına alınmış, kim tarafından yazılmış; en ufak bir kaynak yoktur. olanlar da uydurmadır.

varolan tek yazılı dinsel kaynak kurandır. zaten allah ta bu şekilde söylüyor.

aynı zamanda namaz ın kaç vakit ve nasıl kılınacağı; orucun kaç gün, hangi zamanlarda nasıl tutulacağı kuran da gene apaçık yazmaktadır. tabi bizim çakma müslümanlarımız ilk ayet olan "oku" ya uymadıkları, kuran okumadan; kul lafzıyla atmasyondan bir inanca sahip oldukları için bunu bilmez.

hacı hocanın kelamını doğru kabul edip; "kuran da orucun nasıl tutulacağı, namazın nasıl kılınacağı yazmaz" der. lan hiç bir şey bilemiyosan, aç diyanetin internette türkçe kuran meali var onu oku da bari kendini rezil etme. dinini allah a göre değil, kul a göre yaşıyosun; kendine de müslüman diyosun anladık; ama belli etme, renk verme bari.

allah senin gibilerin fasık olduğuna yemin ediyor kitabında bilir misin? bilmezsin. insan okumadığı şeyi bilmez.

en acısıda çakma müslümanların mevcut vicdan azabıyla gerçek müslümanlardan daha fazla dinini savunmasıdır. istediğin kadar savun; savunduğun allah lafzı olmadıkça ve sen yalan ile allah ın lafzını savunmaya kalktıkça sevaba girmezsin. allah; bana yalakalık yapanı cennetime alacağım demiyor. tabi sen kuran dan bir haber olduğundan bunu da bilmezsin.