bugün

şerefsiz osmanlı ya dönüş

henüz isminden, yazarının nasıl bir bok çukurundan dünyaya baktıgı anlaşılan kitaptır, şayet her kapagı olan, yazı bütününü kitap kabul ederseniz. hezeyan çukurdur, iftira belgesidir ve yazarının menşeini ortaya göken bir aile tarihi belgesidir, zira müthiş bir türk atasözü der ki, "dedesi erik yerse torunun dişi kamaşır" yani bu kitabı yazabilmiş kişinin dedesinin durumu da o gün için bellidir. ihanetten gelmeyen bir vatan evladının çocugu, bir çanakkale şehidinin çocugu, bir yavuzun ordusunda şerefle şah ismail e karsı savasmıs adamın çocugundan hain çıkmaz. atasına küfretmez, hele osmanlı gibi dünya ya 600 yıl hak ile adalet ile hükmetmiş bir imparatorugun çocugu dedesine küfretmez. küfreden in ismi bugün ahmet mehmet olabilir, yaldız ı dökülünce altından van rektörü yücel aşkın gibi, 9 eylül rektörü emin bilmem ne gibi kimliginde agop un torunu yazılıdır, küfredenlerin tamamı kriptodur, bugünki isimleri önemli degildir dedelerinin ismina bakmak lazımdır. bu isimleri takip etmek bir türk e yakısmaz, türk asla faşist olmamıstır, kendi kriptoluguna güvenen alçakların, 28 subatlarda vatan evlatlarını fişlediklerini unutmuyoruz ama.

bu ittihatcılar hep gerizekalıydı şükür ki, 31 mart vakasını düzenlediklerinde bile, ahmet altan ın çok güzel tespiti ile, şeriat ülkesinde şeriat için yürütecek kadar ahmaktırlar, türk milletine hilafetci şeriatcı gibi sıfatlar la saldıracak kadar geri zekalıdırlar. türk zaten islam ın hizmetkarıdır, türk milleti için bir topragın fethedilmesi için gerekli şart, o topragın islam la şereflendirilmiş mi degil mi budur, bu açıdan baktıgınız da, ittihatcılarla aslında gizli ihanet içindeki ingiliz işbirlikçisi arap yöneticileri haric tüm ortadogu osmanlı topragıdır, halk osmanlıdır. bu osmanlı ruhunu benimsemek vatanseverliktir, halkçılık ta milliyetcilikte budur. atatürk ün musul konusunda ki sözlerini yeniden okusun bazıları, hani türkiye cumhuriyetinden gerisini göremeyen nesepsizler.

türk milleti 17 devlet kurmustur, eski yıkılan devletlerini bir daha kurmamıslardır, bunu bilmekten aciz ruhsuzlar hainler ve aldatılmışlar bunu iyi ögrensinler, türkiye cumhuriyeti bizim asıl unsuru oldugumuz devlettir, 28 subat zihniyeti ve onun takipcileri bir dönem gücü eline almış ittihatcı zihniyettir, ergenekonda aynı konunun devamıdır. hain ve işbirlikçi gruplardır. daglıca baskınından haberdar komutan dügünde halay çekerken şehi edilen mehmedler la sarıkamısta tek kursun atmadan şehit edilen mehmedler arasında fark yoktur, kürt türk çerkes de yoktur, hepsi bizim şehitlerimizdir. ulusalcı gecinip ergenekon davası ile götlerinden birbirlerine bagları ortaya dökülen işbirlikçilerin, pkk yı yönettikleride sonunda iddianameye girmiş bulunmaktadır, henüz bir seçim önce pkk nın siyasi kolu denilen ve bu gerekçe ile kapatılmış parti ile ittifak eden kişi, bu gün nasıl oluyorda ulusalcılıgın kalesi olan, ergenekon un avukatı oldugunu iddiaeden chp nin, dsp nin, ip nin, dtp nin ortak adayı olabiliyor? mhp de kendince çıkarabilecegi en güçlü adayı melih gökçek in karşısına çıkarıveriyor? nasıl oluyor bütün bunlar? kimler nerelerinden birbirlerine baglı, kim kimi kullanıyor, bu kullanılmışlıktan dogan çocuklar piç degilde nedir, osmanlıya küfretmesinde kime küfretsin.