bugün

şerefsiz osmanlı ya dönüş

bu türden ucuz ve yazanın kendi meşrepi ile ilgili ip ucunun "şah" ını ortaya döken türden cümleler, ancak hezeyandır. düşmanları bile osmanlı ya bu türden iftira ve haysiyetine yönelik cümleleri kurmadılar. kesildigi söylenen ermeniler bile bunu osmanlı ya ait bir olay olarak degil, tamemen ittihat terakki "hain" hareketinin eylemi olarak, dogruyu gördüler. yapılan katliam degil tehcir di ama, sarıkamışta 90 bin mehmed i tek kursun atmadan dondurarak şehit eden şerefsiz, onlarında tehcirinden sorumlu idi.

yavuz un ismini yazıp şerefsiz diyen piç zihniyetler gibi, osmanlı ya da bu tür galiz küfürler savuran bünye ancak kendi gecmişini reddedip, kendi piç aile tarihini ortaya döker. osmanlı bir tek sucsuza silah dogrultmamış, kendi halkı ile asla savasmamış, hiç bir ülkeyi orada islam a ya da kendi gariban halkına zulm edilmiyorsa asker göndermemiştir. 600 yıllık koca çınar, dünya nın neredeyse 1/4 kadar topraga hükmeden bir devletten, çıkara çıkara sadece ittihatcı hainlerin yaptrıgı tehcir i leke olarak çıkarılmıştır, ki onu yapanlar zaten osmanlıyı sırtından vuran siyonist işbirlikçi hainlerdir. enver, alman gemisini beklerken mersinli cemal paşaya şu acı itirafı yapar, "en büyük hatamız abdulhamit han ı tahttan indirmek oldu, ülke yi parcaparca böldük, ne yaptı isek siyonizm in işine yaradı, ülkemizin lehine tek adım atamadık"

osmanlı ya söz etmek, bugünün siyasetine alet etmek, ergenekon da sanık sanfdalyesine elhamdulillah ihanetin 100. yılında oturtulmuş bir ittihat terakkiciligin öc alması demektir. meshepçiliktir, kriptoluktur, en agır itham ile hainliktir.