bugün

bekarlık sultanlıktır

bu hayattaki en sevdiğim şey bekarlık.. çünkü bekar olduğun zaman son derece özgür olabiliyorsun..

mesela izmir'de yalnız yaşıyorum.. iki ayda bir annem ziyaretime geliyor birkaç gün kalıp gidiyor.. bu pazar günü uzun zamandır görmediği bir arkadaşını ziyaret etmek istediğini söyledi.. neyse pazar öğlen uyandım, arabayla istediği yere götürdüm bıraktım..

eve döndüm tam kahvaltı hazırladım telefon çaldı.. arkadaşının başka misafirleri gelmiş aşırı kalabalık olmuş bu da sıkılmış erken kalkmış.. ee ben kahvaltı yapacaktım yaa.. neyse orada yerel bir semt pazarı varmış orada turlayayım dedi.. ben kahvaltımı apartopar bitirdim yeniden yola düştüm..

söylediği yere ulaştım ortam feci kalabalık trafik kaos telefonla arıyorum duymuyor.. neyse sonra o beni aradı neredesin diyorum bilmiyor çevredekilere soruyor vs derken finalde nihayet buluştuk dönüş yoluna girdik..

bu sefer de hava güzel olduğundan bütün izmirliler dışarı çıkmış tabi trafik kilit.. eve dönene kadar saat 5 oldu.. bakın ben öğlen 12'de uyanmıştım ve 5 saattir saçmasapan şeylerle uğraşmışım.. oysa evde tek olduğum zaman kahvaltımı yapmıştım keyif çayımı içmiştim biraz oyun oynayıp biraz kitap okumuştum youtube'da bir şeyler izlemiştim vs vs ama onun yerine bir sürü koşturmaca sonrasında yorgun düştüm..

hayır bir de evli olup eşinizle bu hayatı ömürboyu yaşadığınızı düşünün.. aman aman kalsın!