bugün

galatasaray

dün gruptan çıkamamış olması okan buruk'a yazar. senin kadron daha kaliteli. Daha iyi oynaman gerekiyor.

Adamlar topu sana bıraktı ilk yarıda, ceza sahasına giremedin. Çünkü tipik bir türk teknik direktör olduğun için devamlı topu havadan içeri göndermeye çalıştın. Adamların ceza sahasında kalabalık beklemesi yeterli oldu. Halbuki kaan-torreira ikilisinin önüne mertens atmış olsaydın topu ceza sahasına yerden indirebilirdin. noldu? forvetlerini topla buluşturamamış oldun.

Daha da çıkıp adamlara saygısızlık yapıyorsun basın toplantısında, yok çok bir şey yapmamışlar falan. Futbol basit bir oyun zaten. Adamın elindeki malzeme belli, o malzemeyi en güzel şekilde kullanmaya çalışıyor, senin gibi çarçur etmiyor.

gol yemeden değişiklik yapmamak da yine bir türk teknik direktör saçmalığı. ilk yarıda adamları açamadığın gibi 2. yarıda da açamadın işte, maçı kazanman gerekiyor gruptan çıkman için, niye gol yemeyi bekliyorsun?

Manchester kazansa sonuncu olacaktın grupta. Bu taktik yetersizlikle uefa'da da fazla ileri gidemezsin. Halbuki mesela glasner gibi ciddi bir hoca olsaydı şu takıma geride nelsson-sanchez-bardakçı ile gayet güzel üçlü oynatır, zaten savunma yapamayan angelino'yu savunma derdinden kurtarır, geride de boş alan bırakmazdı.

Sınırlarını ve gücünü bilmeden top oynatıyor takıma. Çıktı Bayern'e 70 dakika önde bastı, takım güçten düştü son yirmişer dakika geriye yaslanıp gol yedi. iyi kapanan bir takımı da orta kafa golle açmaya çalışıyor. Bırakın da okan hocam bir 30-40 orta daha açsın, belki gelir beraberlik golü.

Sonuç olarak şu kadronun başında türk hocanın olması net olarak takımı aşağı çeken bir faktör.