bugün

abd de yaşayıp chp ye oy veren kitle

abd Türkleri daha zengin ve varlıklı. Vergiyi önce onlar versinler. Yok öyle tuzu kurup olup, bedavaya dersimliye oy basmak.

Almanyalı Türklere gelince,
bizler depremlerde, felaketlerde her türlü maddi ve fiziki yardımları elimizden gelenin fazlasını yaparak gerçekleştiriyoruz elhamdüllilah. Bana hiç bir türkiyeli sikik çomar
gazel felan okumasın.

Almanyalı, Hollandalı, Avusturyalı Türklerin vicdanı hiç birinizde yok. Götü boklu alman devleti 1-2 milyon yardım yollarken, biz gurbetçiler kendi ellerimizle kendi insanlarımızın kapılarını dolaşa dolaşa, banka hesap no’larını dağıta dağıta depremden 1 hafta sonra 15, bir ay sonra 50 milyon € yu geçen yardımlar topladık. Onbinlerce Yardım tırları buna dahil değil. Bunu camii derneklerimizle yaptık. Hep beraber. Ve bu miktar sadece camilerimizde toplanan para. Binlerce gencimiz burdan yola çıkarak gönüllü olarak kurtarma ekiplerine dahil oldular.

Sonra da götü sikik çapulcular gelip bizim hakkımızda vergi versinler diye güya laf attığını zannediyorlar. Değil vergi, tüm mülkümüz feda olsun. dini para olan şeref yoksunlarının bunu anlamasını beklemiyoruz.