bugün

sözlük yazarlarının itirafları

part 6

* yürürken görüş açımdaki bütün insanların yüzüne bakan, güleç yüzlü, joker tadında bi adamım.. bu saçma gülümseme yüzünden bi kere büyük bir vadire atlattım. işin garibi kız olayı değil erkek olayı..

* ilkokulda espri makinesi diye bi lakap edinmiştim arkadaşlarımdan. böyle sürekli şakalar, komiklikler falan çok sevilen biriydim. şimdi bazen öyle ince espriler yapıyorum ki benden başka kimse anlamıyor. çoğunda kıs kıs gülüyorum kuytu köşemde.

* benim için en iç acıtan manzaralardan biri, tekerlekli götürgeçle yaşayan bir hayvan görmek. fare, kedi, köpek vs. dizlerime kaynar sular iniyor sanki..

* en büyük hobimin uyumak olduğunu öğrendim geçen. akabindeen büyük hobi kavramını araştırdım, bulamadııım bulamadıım bulamadım yâr.

* içimde kalan en büyük uktelerden biri "neden küpe takıyorsun" diye soru soran insana, "götüne sokmak için" diyemeyişimdir.

* sevmediğim bi insana "ben seni sevmedim hoca, galbini gırmim, çok yavşama bana" diyebiliyorken, yalan söyleyen birinin yüzüne asla yalanını vuramıyorum. ancak imâ edebiliyorum..

* dünyada üşümekten haz alan tek insan benimdir diye düşünüyorum. hatta öyle bir haz ki bu üşüyen insanın üşümekten şikayet ettiğine anlam verememe noktasına gelmiş bulunmaktayım. tüm vücudumu, tüm tüyümü/kılımı bana aynı anda hissettirebilen bir şeyden neden şikayet edeyim ki?

* ben bu yazıyı sana yazdım, sair uuserlardan siirler başlıklarında herhangi bir yazı okurken kendimi çok rahat hissediyorum. o derece manyaklıkta benimsemişim. sol frame'de bu ikisini ne zaman görsem, önce oyluyor sonra okuyorum. oylamayınca kötü hissediyorum kendimi.

* herkesin problemleriyle ilgilenen, kendini s.etmiş sizcil herifin teki oldum son 6 yıldır.

* yaşama hevesimi kırmaya başaran ender şeylerden biri, bir kızın balgam attığını görmektir. geçen gün rastgeldim, arkadaşı intihar edip kendime cinayet teşebbüsünde bulundum.

* yüzümü yıkamadığım gün günümün kötü geçtiğine inanan hatta bunun doğruluğu için bazı sabahlar yüzünü yıkamayan mendebur bir adam oldum çıktım.

* fal baktıran erkeğin itici geldiği kıza fal bakan erkeğin çekici gelmesini hala daha sindirmeye çalışıyorum.

* hayatımınen büyük gerilimini, kız arkadaşımın yanında kır pidesi yediğim gün yaşadım. güzel gidiyordu aslında. ayranla falan..

* itiraf yazmak beni rahatlatıyor.