bugün

musab turan

Ülkenin yerinden oynaması lazımken adına girilen 5 girinin iki tanesini yaptığım güzel insan.

Affetsin beni, kendi açıklamasını dinlemeden adı altında farklı yerlere temas etmişim.

Çok farklı bir geçmişten, farklı bir kültürden gelmiş ama aynı kaygıları yaşadığım bir kardeşimdir. Ben ki Sultanbeyli ilçesi için son derece önyargılıyım, ben ki ak Parti'nin asla yurttaşlar lehine bir hareket olduğuna inanmadım. Ama ben de musab kardeşimin hislerini paylaşıyorum. Bıktık arkadaş siyasi kutuplaşmanın hayatımızın her yerine bulaşmasından. Altı üstü devlet görevlisisiniz, bütün hayatımızı parselliyor, kaynakları tüketiyor, hayat biçimimize karışıyorsunuz. Benim Musab ile aynı masaya otursam konuşacak tonla konum var, inovasyon kitabı yazmış kavramı tartışmak, Türkçe karşılığı hakkında fikir yürütmek isterim örneğin, bu adamla konuşacağım konu budur. Ama deneyelim bak, hadi pandemi koşullarını gözardı edelim; o benim semtime gelmez ben onun, önyargıları aşarız aşmayız. Ben ak parti ilişkisinden birşeyler söylemeye kalkarım, o karşı çıkmaya kalksa falan.. konuşamıyoruz işte, vatana millete faydamız olmuyor.

Son olarak, Atatürk'ün kurduğu ajansa atıf yapmıştır. Görün bakın açıkça muhafazakar ve ak partili bir kardeşim gayet de ülkenin kurucularına hakaret etmeden karşı çıkmadan fikir beyan ediyor.

Son olarak Sedat Peker videosunu retweet etti diye Sedat Peker in adamı yaftası yapıştıranlara da kafam girsin. Kendi entry imde benzer bir yafta var mı bakıp gerekirse düzenleyeceğim. ismi altında hakaret ettim, yazdığım platforma uygun bir söylem olduğu içindir, kusuruma bakmasın.