bugün

geçmediğiniz köprülerin parasını ödüyoruz yalanı

görsel
aldığın maaşın vergilerine,
Elektrik faturanın detaylarına,
kullandığın dogal gazın fatura detaylarına,
telefon faturanın detaylarına,
6 ayda ödediğin mtv'ye
2 senede bir girdiğin muayene ücretine bakarsan eğer.. bu kadar paranın üzerinden geçmediğin köprülere havaya yere saçıldığını mal değilsen görebilirsin..

Maaşın %40 kesintiye uğraması nedir mk?

edit: bir de bu köprülerin üzerinden geçtiğin zaman kulak arkandan emmeye başlıyorlar.. km de ortalama 40 50 kuruş civarında..

edit2: Peki bir soru ben ve benim gibi 20 milyon insanın çalıştığını düşünürsek? Önce kazancımın %50 civarını vergi diye aldın dedik tamam.. internet faturanın %20 si devlete ödenen katkı payını içeriyor vergisi hariç.. Yediğin içtiğin sıçtığının soluduğunun vergisini de ortalama %18 civarında kdv ile ödedin.. alkol sigara kullanıyorsan külliyen vergi ödüyorsun orasını hiç karıştırmıyorum bile ama sen 10 bin liralık hizmet verirken senin eline 4500 lira geçip de kazandığın paranın da diğer paraların yanında bir mali değeri olmadığı için götüne giyecek boxer için 3 kere düşünebiliyorsun.. Peki Judas kardeş açıklasana bu paralar nerede?
- Nerede diye sorunca e yol yabtık köprü yabtık demiyor musunuz?
- Ee yaptın madem vergilerimle tamam anladık.. e mına koyum sormazlar mı adama geçerken niye kulak arkamı emcüklüyon diye ?