bugün

onemliolansigaravarmiyokmu

whattsapp kullanmayı bilmeyen bir yazar kendisi. yoksa niye yazmıyor olsun ki? * :d engelleriz kızım seni!!

-
gece gece canım sıkıldı, buraya geldim. herkes uyuyor. bir yarasa olarak çok yalnızım şu saatlerde.

çok tatlı istiyor canım son iki aydır. eminem'den hamileyim ya on yıldır, ondan aşeriyorum sanırım. * ama iştahım pek yok. ama koca bir borcam tiramisuyu iki günde bitirebilirim. kendime bisküvili pudingli pasta yapıyorum ve iki günde bitiriyorum gerçekten. tiramisu da yapabiliyorum, eskişehir'deyken yapmıştım. ama annemle beraber yapmıştık, tek başıma uğraşamam. kek yapabilirim ama bak.

korona olmasaydı buluşurduk ve ben kek yapıp getirirdim. yanında da süt içerdik. kakaolu kekin yanına en iyi süt gider bence. benim kekim de dillere destandır hee. .ci o gün galataya çıkamamıştık, çok geçti. ama belki bir gün çıkarız beraber. ben altı yıldır buradayım ama geçen sene çıktım ilk defa. pek hoşuma gitmedi çünkü çok kalabalıktı. acaba sakin saatleri oluyor mudur?

senin gibi bol dalgalı saç istiyorum. çok güzel senin saçın. benim saçım da ne güzel uzundu ama geçen sene açtırırken yanmıştı ve kestirmiştim. ama nerdeyse dibine kadar yandığı için uzadığında tekrar alt kısmını kesmek zorunda kaldım. ya hep unutuyorum, size saçımı kendim kestiğimi söyledim mi? fotoğraf attım mı? attıysam da hatırlamıyorum. yarın bakayım, atayım ona göre. çok da güzel mükemmel kestim. istanbul'da sadece bir defa kuaföre gittim saç kestirmek için. pahalıydı. şimdi ekstra pahalı olmuş. zaten korona da var. dedim ben keserim ya. açtım videoları izledim kestim. neyse ne diyordum... dalgalı saç. gittim saç şekillendirici krem aldım. duştan sonra ıslak saça altlardan yukarı doğru sıka sıka sürdüm. pek işe yaramadı. çok hafif bir dalga oldu, çok sert oldu saçım. hoşuma gitmedi. oysa ben çocukken tam bir bonusmuşum. neden düzleşti saçım? :( kıvırcık olmak istiyorum beeen :( :( uzun saçlıyken senin verdiğin taktik bir nebze daha işe yarıyordu. artık kısa saçlıyım :(

--------

hava çok sıcak. dondurma yicem. bye.