bugün

ozur dilemeyi gururuna yediremeyen fasistler

techir sırasında ermenilerce katledilen zazalar, türkler, kürtler için, asala ve ardılları tarafından katledilen onlarca büyükelçi, bürokratlarımız için, çok değil daha 15 sene evvel ermenilerin gerçek yüzüyle tanışmak zorunda kalan köylülerimiz için özür beklemeyip, osmanlı zamanında ne olduğu bile belli olmayan bir olay için sözde aydınlık, çağdaşlık adına sonuçlarının ne doğuracağını hesapğ etmeden ermenilerden sözde soykırım için özür dileme gafletinde bulunanların, geri kalan diğerlerini faşist olarak niteleyip saldırmasıdır.

bu sözlükte yazan hiç kimse sanmıyorum ki bir ermeniye zarar vermiş olsun ya da bahsi geçen olaylarda bizzat bulunmuş olsun. lakin büyük ermenstan ülküsü güden ve yakın geçmişte bir çok vatandaşımızı katleden ermenilerin çoğu halen yaşamaktadır. asıl özür dilemesi gerekenler eylemi bir fiil gerçekleştirmiş olan ermeni çetecileridir.

olmayan bir katliamın özrünü beklemek budalalıktan öte artniyet taşımaktadır. ermenistan da biz gibi kaynaklarını açtığında, tarih sayfaları zaten gösterecektir kimin özürlü olduğunda. her platformda soykırım nidaları atan ama nedense arşivlerini açmak istemeyenlerdir asıl özür borçlu olan.

not: özürdilerim.com kampanyasını başlatanlar milyon dolar ödüllü nobel barış ödülü ne aday olurlarsa hiç şaşmamak lazım. gerçi bir kere kullanıldı ermeni olayı nobelde. her zaman işe yaramayabilir.
güncel Önemli Başlıklar