bugün

yabancı gelin

"no turkish girl" diyen rahatsızların katılmalarını ve kendilerini nasıl rezil ettiklerini görmek için izlenmesi farz olan yarışmadır. kızlara kendilerini beğendirmek için öncelikle kıllarını temizlemeleri gerek ama. sonra şaklabanlıklarına başlayabilirler.

sırf bir taraflarımla gülmek için izleyeceğim bu yarışmayı. yabancı kızların da kendilerini erkeklerin annelerine beğendirmek için türk kızı gibi davranmaya çalıştığını görmek komik olacak. sabah kahvaltısı hazırlamak -cornflakes varken(!)-, yemek yapmak filan zahmetli olacak.

yarışma hakkında emin olduğum bir başka durum ise hatunların gerçekten de çok güzel olacağı. ayrıca türk kızları başlığında aşağılayıcı, alaycı ve küstah entry sahiplerinin de bu yarışmaya katılmasını temenni ediyorum. belki çenelerinden kurtulmuş olur millet. umarım yarışma sonunda alan razı veren razı durumu olur.

yarışma başladıktan sonra türk kızları başlığı da *, yabancı hatunlarla alakalı başlıklar da * çok hareketli olacak. allah akıl fikir ihsan eylesin diye dua edeyim bari. başka söz kalmadı çünkü. yabancı hatunlardan umduğunuzu bulamadığınızda götünüze baka baka gelmeyin sakın sonra. *