gözün evriminin açıklanamamış olması

sadece richard dawkins'i okuyarak, onun iddialarına karşı yazılanlardan bihaber bilgi sahibiyim diye geçinerek atıp tutanları aşan bir mevzudur.

niyetim cahillerle sidik yarışına girmek olmadığından ciddi bir model ortaya koymayanlara bu başlıktaki 1. ve 3. mesajımı tekrar tekrar okumalarını anlamıyorlarsa anlama kabiliyeti olan güvendikleri birinden kendilerine anlatmasını istemelerini tavsiye ederim. elinizde bilimsel bir açıklama yoksa cevap diye yırtınmayın. evrimcilerin kitapçıklarını değil varsa sout teorilerini ortaya koyun ama konuyla ilgili wikipedia linkleri gibi olmasın.

gözün evrimi konusunda evrimcilerin anonim forumlarda veya köşebaşı kitapçılarında satılan kitaplardaki iddialarını değil bilimsel yayınlardaki teorilerini yakın tkip eden biri olarak yaş tahtataya basmamanızı öneririm. burası alt tarafı bir sözlük size bilimsel makale yazacak değilim ama açığınızı çok kolay yakalarım. kaynağınız sağlam değilse susmanız ya da cümlenize "bana göre" ifadesiyle başlamanız daha şık olur.