gözün evriminin açıklanamamış olması

gözün evrimi konusunun darwin'den beri tüm evrimcilerinn susmasına neden olduğunnu ve bu konunun sürüngenlerin ayağı kanata dönüştü vb. masallarla bile açıklanamamış olmadığının bilincinde olmayanların anlayamayacağı önemde bir gerçekliktir.

evrimin islami açıdan geçerli olduğu iddiası için (#4354751) *

edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution_of_the_eye linkinde yer alan ve wikipedia gibi kimin ne yazdığı belli olmayan bir siteyi bilimsel kaynak diye sunanlara öncelikle o yazıdaki "citations needed" (kaynak lazım) ifadelerinin bolluğundan bahsetmek isterim. ayrıca bir evrimci tarafından gözün evrimini açıklamak adına yazılan bu yazıda çeşitli canlıların nasıl gördüğünden başka bilimsel bir veri bulunmamaktadır.

nilsson meşhur olmak için bir iddia ötesinde birşey ortaya koyamamış bir araştırmacıdır. ondan bahsetmemin nedeni evrimclerin göz konusunda sürekli ona referans vermeleridir. bu şahıs üzerinden evrim masalını tartışmam bilesiniz. tartışacaklara da bu şahsın 14 yıldır bahsettiği bilgisayar destekli modelini ortaya koyamamasını unutmamalarını tavsiye derim.

bana cevap vereceklerin en azından hem evrimci hem de evrim karşıtı kaynaklara * hakim ve yeterince bilimsel olması beklentisinde olduğumu belirtmek isterim.

bu arada yarasalar konusunu da atlamayın olur mu? neden bu kuşlar memelidir? neden gözleri pek düzgün görmez? nerden evrildiler? kuşlardan mı memelilerden mi? gözleri gelişmedi mi yoksa sonradan mı görme duyularını büyük oranda kaybettiler?