bugün

abdülkadir ömür

fanatik bir trabzonspor taraftarı olarak konuşuyorum; bıktım artık memleketimdeki bu karakterlerden.

bir insan niye her mevzuda dini bir açıklama yapar ki? dindarlık başka dincilik başka, bu arkadaş dinci. muhtemelen bir tarikat üyesi.

27 yaşındayım ve bugüne kadar ki tecrübelerim bana 'aşırı'dan korkmayı öğretti. aşırı dinci - aşırı solcu -aşırı sağcı vs. vs. her şeyin aşırısına kaçan insan tehlikelidir.

bu çocuğun futbolu iyidir veya kötüdür öneli değil benim için. ama artık 2020 yılında böyle gerici insanlar görmeye tahammülüm kalmadı. dünya her gün aydınlanırken biz şu karanlık kafalardan, ortadoğu bataklığında bir türlü kurtulamıyoruz.

--spoiler--

Trabzonspor'un milli futbolcusu Abdülkadir Ömür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 31 ilde iki günlük sokağa çıkma yasağının getirilmesinin ardından bazı yerlerde yaşanan gerginlik ve kavgalara göndermede bulundu.
Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Abdülkadir Ömür, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaptı.

Milli futbolcu, içişleri Bakanlığı'nın corona virüsü salgınına tedbir amacıyla 31 ilde iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan etmesinin ardından bazı yerlerde yaşanan gerginlik ve kavgalara göndermede bulundu.

Ömür, yaptığı paylaşımda "Kur'an'ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu, tek bir yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm. Ne yazık ki insanlar, Rabbinin 90 yerdeki vaadini unutup şeytanın bir yalanına kanıyor! - Hasan Basri Hazretleri" ifadelerini kullandı.

--spoiler--

kaynak; https://www.hurriyet.com....n-imali-paylasim-41492042
güncel Önemli Başlıklar