bugün

babil

Dizinin ilk bölümünü izledim. Dizide olacak birkaç şeyi ilk 50 dakikada tahmin ediyorum:
-Egemen ile Eda'nın aşkı yeniden canlanacak.
-ilay ve irfan birbirlerini sevmeye başlayacak. Süleyman irfan'ı öldürmeyi kafaya koyacak.
-Deniz için bir şekilde para bulunacak. Tedavi olup iyileşecek.
-Süleymanın oğlu Ayşe'yi tavlamaya çalışacak.
-dizide çok sayıda şantaj dönecek.
Tamam oyuncular kaliteli, farklı konulara değinilen bir dizi.. ama klasik bir Türk dizisi olduğu her hâlinden belli.
Bir de şu dizilerdeki uzun süren gecelere iyice ayar olmaya başladım. irfan, Egemeni muhtemelen şehir dışındaki bir petrol istasyonunda bekledi. Sonra Egemen kaçmaktan vazgeçip irfanın yanına gitti. O esnada Egemen'in borcu olduğu kadın mafya çantayı aldı. Egemen çanta alınırken vuruldu. Sonra Egemen başlarını sokmaya bir ev buldu. irfan egemen'i pansuman etti. Süleyman'ın adamı Egemen'in o evde olduğunu anladı. Süleymanlar eve geldi. Egemenle irfanı inşaata götürdüler. Egemenle irfan ölümden kurtuldular. Sonra bir ev bulup üstlerini değiştirdiler. Ondan sonra irfan karısını bıraktığı eve gitti. Orada bulamayınca otobüs durağında buldu. Bu nasıl bir gece arkadaş! Dizinin o bölümü 21 Aralık'ta çekildiyse hadi gece sürsün 16 saat.. yine de bu kadar olay 1 geceye sığmaz.
Adım gibi eminim egemen para bulmak için yeni bir dolandırıcılık yöntemi bulacak. Bakalım sıradaki bölümlerde ne var??
Edit: şimdi aklıma geldi.. gece sonunda egemen kalmak için ablasının evine gidiyor. Ablası kocasının birazdan eve geleceğini söylüyor. Yani kocası maksimum saat 3te evde oluyorsa yukarıdaki olayların tamamı 9 saatte yaşanmış olur.
Edit: şu an 4. Bölümü izliyorum. Ayşe muhtemelen bir planın sonunda o şirkete girdi. Büyük ihtimal abisinin süleymanla bir hesabı var.