bugün

camilerin sela ve tekbirle moral bozması

Zamanı gelince ölümü isteyen, zamanı gelmeden yaşamayı bize nasip ettiyse elbetteki buna sebep olanları da kullanmamızı emreder.

Maymun gibi kelime (akıl) oyunu ile demagoji yaparak ölüm gerçeğini ortadan kaldıramazsınız. Dolayısıyla ardından gelecek ahireti de örtbas edemezsiniz. Kafirlerin ilacı varsa önce kendileri kullansın. Tabi onların da efendileri olanlar müsade ederse. Yani şimdi dronlarla iran ve italya üzerine virüsü bırakanlar herhalde bunun antivürüsüne (ilaç) de sahiptirler. Ama kimseye vermiyorlar. Ancak bu bir biyolojik savaş. Birine çare bulsan ötekini devreye sokacaklar. Mutasyona devam. Arkası kesilmeyecek ki bu işin. Bu yüzden Bırakın boş yapmayı ve bilimi kutsamayı. Bugün Bilim ve tekniğe sahip olanlar, onlarca masum insanı öldürürken mümin kafir ayrımı yapmıyor ama sizin gözünüzü islam düşmanlığı köretmiş. Zannediyorsunuz ki bilim dünyası çok namuslu..

idrak edemediğiniz nokta şurası: maddi devasa imkanlarını ve bilim tekniğini gördükçe küfür dünyaya hakim olacak sanıyorsunuz. Geçici zaferler bunlar. Eninde sonunda kahrı perişan olacaklar, yenilecekler ve dünya başlarına yıkılacak, zelil olacaklar.

Niye bu zillete düçar olduk peki? dinden islamdan ve allahtan uzak yaşadığımız için. Bakın 1071 den beri bu topraklarda neredeyse cuma hiç terkedilmedi. Bugün bizi buna mecbur bıraktılar. Eğer cenabı allah düşmanlarımıza fırsat veriyorsa, eğer aciz ve çaresizce virüs yayılmasın diye evlerimize hapsolduysak bunun tek suçlusu bizim bozuk amellerimiz. Ahlaksızlıklarımız. islamın emrettiği gibi yaşamadığımız için. Hal böyleyken şimdi Kimse kalkıp bize maval okumasın. Nefislerimizi ilah edinip Oyun ve eğlenceyle Dünyaya dalıp ahireti unutup hiç ölmeyecekmişcesine yaşıyoruz. Sonumuzu düşünmeden. Hesap kitap etmeden. Buna imkan sağlayan O çok sevdiğimiz medeniyet ve seküler yaşam da bizi can evimizden vurdu işte. Olan biten bu.

Aşıyı verecekler. Tabiki. Ne zaman? Pandemi ile panik ve korku imparatorluğu kurduklarında. Ekonomilerini darmadağın ettikleri, hedefe koydukları Devletleri milletleri istedikleri gibi yeniden dizayn edip şekillendirdiklerinde. Operasyon çekiyorlar tüm dünyaya. işleri bitince verecekler merak etmeyin. Sonra? Sonra yine canları istediğinde mutasyona uğramış yepyeni bir virüs. Bu yeni bir savaş tekniği. Dünyayı Dize getirme planı. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

https://m.youtube.com/watch?v=Cv778ZniC9E