öğretmenlerin çok fazla maaş alıyor olması

Kesinlikle öyle. Çoğu da maldır, aptaldır yemin ederim sanki salak olmayanı öğretmen yapmıyorlar. Bi halt oldum havaları var hepsinde. Öğretmen adaylarına bi bakıyorum senin vereceğin eğitimden ne olur lan önce senin eğitilmen lazım gerizekalı.
Şimdi diyeceksiniz bu öfke niye kardeşimin öğretmeniyle konuşmaya gitmiş babam kadın diyor "ben veliyle muhatap olmak istemiyorum" o zaman defol git evinde otur salak karı, işin bu senin ne demek veliyle konuşmak istemiyorum? Neyse biz bunun ağzının payını verdik. en basit soruyu çözemiyor diyor "çözmek zorunda değilim, çok istiyorsanız gidin özel okula verin" lan senin ağzını yırtarım elimin altında olsaydın. Neyse en son ağladı zaten az bile oldu, babam yine saygılı adam ben olsam dalardım o karıya. Aptal benim bölümle ilgim yok ben çözebiliyorum o soruları sen nasıl çözemiyorsun? Defol git istifa et o zaman. Neyse sakinim

Öğretmenlik gibi kutsal bi mesleği bu hale düşürenler utansın. Çekeceksin barajını 50 bine böyle aptallar gidemiyecek. Barajı geçen öğretmen oluyor, sanki bitki yetiştiriyorlar gelecek yetiştiriyorsunuz siz. Öğretmeni olduğun dersin basit bi sorusunu bile çözemiyorsan köyüne dön.