bugün

aile eviyle oğrenci evi arasındaki farklar

öğrenci evinde geç biten bir pes partisinden sonra uyumak için pek yer beğenmezsiniz, bazen kalın bir montla kıvrılıverirsiniz ilk yumuşak alana ama aile evinde yatağınız dışında bir yerde uyuduğunuzda saat kaç olursa olsun anneniz, kalk oğlum yatağına yat diye kaldırır sizi.
- aile evinde bulaşıklar sabaha bırakılmazken öğrenci evinde bulaşıkları böcek kolonilerince temizlenip size sadece durulaması kalması umulur.
- öğrenci evinde bazen karışan çoraplar kokusundan tanınarak ayrıştırılırken, aile evinde anneniz bir güzel katlayıp dolabınıza koymuştur çoktan..
- aile evinde tuvalet kağıdı sanki hiç bitmez gibi hep yerinde dururken öğrenci evinde tuvalet kağıdı kontrolü yapılmadan wc ye girmek büyük gafilliktir!
- aile evinde bazen, "evde bir koku mu var?" sorusu sorulup kokunun nedeni araştırılırken, öğrenci evinde; "abi farklı bir kokumu var bugün?!" sorusuna verilen "yuoğğ.." cevabı, aradan beş dakika geçtikten sonra yeni gelen birisi tarafından size sorulduğunda sizin verdiğiniz cevap haline dönüşür ve o kokunun nedeni bir türlü bulunamaz.
- öğrenci evinde, kışları hava akımı olan balkon kapısı gerekirse iptal edilip şeffaf plastik gerilirken, aile evinde balkona panjur yapılarak gerekirse kiler olarak kullanılır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar