bugün

aşk

+ merhaba, siz yenisiniz galiba?
- evet, evet bağımlıyım bende. anlatmak, konuşmak iyi gelir diye düşündüm
+ buyrun burada yabancı yok.
- merhaba arkadaşlar.
+ adınız?
-p.k 30 küsürlü yaşlardayım. seansa istanbuL'dan katılıyorum. bir tane oğlum var elinizden öper.
+ ne zaman başladınız?
- bir kaç ay önce.
+ madde bağımlılığı, alkol mü?
- daha beter.
+ damar yolu ile mi alıyorsunuz?
- kalp yolu ile.
+ peki bu maddenin adı ne?
- maddenin adı, müzeyyen. aşırı derecede müzeyyen bağımlılığı varmış bende. ilk defa dört ay önce gördüm. görür görmez de bağımlılık yaptı bende. bir gözleri var, anlatamam. yani aslında anlatırım, edebiyatım iyidir de, anlatmasam daha iyi olur. şimdi bağımlı olmanızı istemem.
+ galiba bir kadından bahsediyorsunuz?
- hayır efendim, bir kadından falan bahsetmiyorum. ben burada aşkın ta kendisinden bahsediyorum. önce bir iki kere kullanır, sonra bırakırım dedim. olmadı. önce aklımı, sonra kalbimi, sonra bütün hücrelerimi ele geçirdi doktor hanım. geceleri müzeyyen diye kalktım, müzeyyen diye yattım. kendimi avutmak için, inanır mısınız? iki tane daire sattım, başka müzeyyenler aldım. olmuyo doktor hanım olmuyor!
+ siz yanlış yere geldiniz.
HERKES: bırakın anlatsın bırakın anlatsın.
- yardıma ihtiyacım var, beni de yatırın şuraya. hem bak ne kadar güzel yatırım, ilerde çok değerlenirim ben. ne olur bende iyi olmak istiyorum artık. normal olmak istiyorum. dertsiz tasasız olmak istiyorum. ne olur iyileştirin beni. ya ben hacılara hocalara mı gitmedim* büyücülere mi gitmedim? hepsi beni reddetti. senin müxzeyyene varman lazım dediler.-
+ sakin olalım dimi.
- sen ne biçim doktorsun ya? aşığım, bağımlıyım. yazık bu çocuğa dediler, vicdansız bu kız dediler. herkes bana düşman oldu biliyor musunuz?