bugün

sözlük yazarlarının seks anıları

Bu olay Fransa da geçiyor, yalnız olayın kahramanı 50 yaşında sarışın bir afet ve Türk. 50 yaşında nasıl afet olunur demiceksiniz heralde.

Yakın zamanda fransaya geziye gittik bir kafile ile, Fransanın thuir bölgesi touluse yakın. Bir fransız şatosunda kaldık, harika bir yerdi öncelikle. Neyse malum burası fransa ve burada şarap içeceksin. Her akşam deniz mahsulleri ve şaraptı yemeklerin başkahramanı. Kafilede ortalama yaş 40ın üzereydi. Şirine olarak ben kardeşim ve bizim yiğen vardı. Sohbetler, şarkılar türküler falan. Afetle sürekli kesişim ve ayrı bir sohbet halindeyiz. Kadına bakıp bakıp ulan bu gençliğinde ne taştır amk diyorum ama kadın hala taş. Yani 20 liklere taş çıkarır derler ya aynen o şekil. Fizik harika, gözler, saçlar, tavırlar bir tatlı neyse.

Döneceğimiz günün gecesi saat 11 civarı falan. Salonda yine sohbet ediyoruz, bir kaç şarkı söyledik falan. Alkışlara yağmalamalar sesin çok güzel yaaaaa lar. Şato kocaman 10 dan fazla odası var rahat. Herkesin kendine ait odası var. Ben bi lavaboya gidicem dedim, afette ay benim de gitmem lazım diyereeeeek ışığı yakar gibi oldu, yani o kadar bakışmadan sonrada bi zahmet olsun. Evde de en az 4 wc var. Beraber kalktık gidiyoruz. Merdivenleri çıktık ortalık biraz sessizleşti, o bana baktıı ben ona baktıııım dudaklar birbirine kavuştu. Elle kalçalara falan, direkt odaya.

Yatağa attık kendimizi. Afet benim oğlanla oynuyor ama bazı sakıncalı yerlerim var ki ellenince gülüyorum, oralar dokunuyor. Yapma etme diyorum ama o da gülüyor, neyse saksafon çalmak diye tabir edilen bir olay var ya heh o kısımdayız. Afet yavaş yavaş yapıyor işini sindire sindire ama ben sert hareketlerden hoşlanıyom napiyim aq.

Hanımefendi dedim çok güzel çalıyorsunuz lakin bunlar çok slow dedim biraz daha hareketli bişeyler çalmanızın imkanı yok mu? Ne yalan söylim seks esnasında gülmek veya güldürmek hiç tarzım değil. Buna ikimizde koptuk amk. Ben kendime gülüyorum o bana gülüyor bi yandan söyleniyor. Yaklaşık 45 dakikalık bir güzel anıdan sonra aşşağı döndük. E aşağıdakiler de mal değil amk anladılar tabi ve kardeşim bu yüzden hala bana küs. Neden 50 yaşındaki kadınla olmuşum beni rezil ettin falan. Allah aşkına bunun neresi rezillik?