bugün

özlediğin biri var mı

Evet Var.

Evvelsi gün akşam ansızın yolda karşılaştığım kız. Tam bu iş olacak derken abi diye hitap etmişti de yazmayı kesmiştim.

15 dakika boyunca muhabbet ettik, yanında ikiz kardeşi vardı ve o 15 dakika sanki dünya durmuş gibiydi. Sanki bir fırtına kopsa Yaprak bile kımıldamayacaktı. Hoş o an dünya yıkılsa farkına bile varmazdım. ikiz Kardeşi, duvarın arka tarafına çekilmiş öylece duruyordu. Bir an kendime geldim ve dedim ki, kardeşin nerde? Ayıp oldu kıza öylece bıraktık. Neyse onu da muhabbete dahil ettik, 5 dakika da öyle sohbetimiz oldu sonra ayrıldık.

Çok özlüyorum be kardeşler, olmayacağını bile bile umut ediyorum. Çok acınası bir şey.. sanki bazı şeyler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tam unuttum diyorsun. Bir bakmışsın güler yüzüyle ansızın karşında belirmiş.. sonra herşey sil baştan.. hayal kır, umut et, eskileri hatırla, gelin güvey ol, her şeyi hayra yor, sonra umutları tüket, karamsarlığa kapıl, hopp yine karşında.. yine güzel hayyaller kur, sonra sonra sonra...

Evet özlediğim hem de çok özlediğim biri var..

Ortak bir gelecek hayalimi kurmanın bile zor olduğu bir kız var.. ne tarafa gitsem orada karşıma çıkıyor. Karşılaştıpımız yerler o kadar alakasız ki.. Nasıl bir kaderdir vallahi anlayamıyorum.